Iščemo kar 4 nove sodelavce. Pridruži se nam.

V naš prijeten kolektiv vabimo 4 nove sodelavce; Vodja projekta odlagališča nizko- in srednjeradioaktivnih odpadkov (m/ž) / Višji svetovalec področja I v Sektorju za odlaganje radioaktivnih odpadkov (m/ž) / Poslovni sekretar (m/ž) / Tajnica direktorja (m/ž) 

Prijave z dokazili (potrdila o izobrazbi in potrdilo o nekaznovanosti) pošljite najkasneje do ponedeljka, 19. septembra 2022 preko e-pošte na naslov zaposlitve@arao.si.

Obvestilo o ravnanju z osebnimi podatki

Zgoraj navedene osebne podatke bo ARAO – Agencija za radioaktivne odpadke, Vrbina 17, 8270 Krško obdelovala kot upravljavec osebnih podatkov izključno za namene predmetnega zaposlitvenega postopka (npr. evalvacije referenc posameznika in komuniciranje z njim o poteku zaposlitvenega postopka). V kolikor se ne boste izrecno strinjali z daljšim obdobjem hrambe podatkov, bo agencija vaše podatke po zaključku postopka izbire izbrisala. Več o tem kako v agenciji obdelujemo in ščitimo vaše osebne podatke ter o vaših pravicah, si lahko preberete s klikom na ikono ali na naslov tega obvestila.

Scroll to Top
Skip to content